Wie ben ik?

Mijn naam is Petra

Leuk dat je op mijn website kijkt.

Ben je op zoek naar hulp om meer ontspannen door het leven te gaan, minder of helemaal geen pijn meer te hebben? Of wil je je zelfvertrouwen een boost geven en  opgewekter met meer energie in het leven staan en beter in balans zijn?

Dan kan ik wat voor jou betekenen!

Laat ik me eerst even aan je  voorstellen.

Ik ben Petra Servaes en heb mijn eigen praktijk als  shiatsubehandelaar en shakratherapeut.

Je kunt bij mij terecht voor een veelvoud aan energetische behandelingen, massages en/of een shiatsubehandeling.

Vanuit mijn drijfveer om anderen te kunnen helpen ben ik destijds mijn opleidingen gaan volgen en dat is een beslissing waar ik nog geen seconde spijt van heb gehad. Een mooier beroep als dit kan ik me namelijk niet voorstellen.

Waarom?

Omdat ik mensen door mijn behandelingen continu zie veranderen.

Ze worden evenwichtiger, krijgen meer zelfvertrouwen, hun gedrag wordt vrolijker, hebben meer energie en voelen zich meer ontspannen.

Er zijn mensen die met veel pijnklachten bij mij komen en soms al na de eerste behandeling, maar zeker na meerdere  minder pijn voelen.

Zijn er dus dingen in je leven die je wilt veranderen?

Wil je van je pijnklachten af?

Heb je bijvoorbeeld hoofd, nek of rugklachten, last van een burnout, depressie, vermoeidheidsklachten of ga je gespannen door het leven?

In deze en nog veel meer gevallen kan ik jou helpen om meer geluk in je leven te creëren en je balans terug te vinden.

Ik zou het fijn vinden als ik ook jou mag helpen aan een gelukkiger en uitgebalanceerder leven, dus bel me gerust voor een afspraak! Tel: 0031-6-30901912

Mailen mag natuurlijk ook!